Kategoriat
Uutiset

Syksyn 2023 kuulumisia

Sukulehden nro 48 ilmestyminen tänä kesänä herätti kiinnostusta vanhoissa ja uusissa sukuun kuuluvissa henkilöissä. Tuntuu mukavalta saada artikkeleista palautetta. Hallitus esitti myös lehdessä toiveen jäsenille ja muille koskien tulevaa v. 2025 juhlavuotta. Suunnitelmissa on erillinen julkaisu, missä käymme läpi seuran 50-vuotista taivalta. Sukuun kuuluvat toisivat julkaisuun mielenkiintoisen lisän kokemuksillaan ja kertomuksillaan omasta suvusta sukuseuraan liittyen. Ensi vuosi siis muistelusten äärellä.
Mukavaa syksyn jatkoa

Kategoriat
Uutiset

Sukututkimuspäivä 2023

Tampere Sampola lauantai 28.1.2023 klo 10-16. Seuramme osallistuu tapahtumaan. Tarkemmin päivän ohjelmasta seuraavasta linkistä: Tampereen seudun sukututkimusseura (tamsuku.fi)

Kategoriat
Uutiset

Joulukuu 2022

Saimme kunnon talven koko maahan lumisine maisemineen. Sukuseuran hallitus kokoontui marraskuun loppupuolella. Keskustelimme tulevan vuoden ja 3-vuotiskauden suunnitelmista ja kävimme läpi sukujuhlan antia. Sukukokouksessa hallitukseen valittiin yksi uusi jäsen kahdeksan entisen jatkaessa. Lisäämme sukujuhlan kuvia mahdollisimman pian.

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2023

Kategoriat
Uutiset

Kevätkuulumisia 2022

Pitkä luminen talvi alkaa olla takana ja lämpöasteita lupaillaan. Koronarajoituksetkin on purettu. Kevättä odotellaan, mutta samalla ajatukset ovat raskaassa Euroopan tilanteessa.

Sukuseuran hallitus on talven ajan tehnyt suunnitelmia tulevaa kesän sukujuhlaa varten. Sukujuhlan pitopaikkaa joudumme kuitenkin muuttamaan alkuperäisestä varauksesta. Siitä enemmän huhtikuun kokouksen jälkeen. Sukulehden sisältökin alkaa olla pitkälle valmis.

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille

Kategoriat
Uutiset

Kevät 2021

Hallitus kokoontui 16.4. koronarajoitusten puitteissa. Kesän sukulehdessä julkaistavat artikkelit ovat pitkälti valmiina ja tuleva sukujuhla 2022 päätettiin pitää Ahlmanin kartanossa Tampereella. Siitä enemmän seuraavissa sukulehdissä. Hyvää kevättä.

Kategoriat
Uutiset

Syksy 2020

Suomessa ja maailmalla vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi hallituksen kevään kokous peruttiin. Sukulehti Ala-Härkösten viesti saatiin kuitenkin onnistuneesti julkaistua ennen juhannusta 2020. Hallituksen syyskokous pidettiin 11.9 rajoitusten puitteissa. Seuraavan sukulehden suunnittelu aloitettiin heti. Turvallista syksyn jatkoa.

Kategoriat
Uutiset

Sukuseuran uudet kotisivut

Sukuseuramme uudet kotisivut ovat tässä nähtävilläsi. Sivulla on uutta kuvagalleria ja kuvat myynnissä olevista tuotteista. Sivut on luonut Mikko Mörö / Sivuseppä ja hallitus on vaikuttanut sisältöön omalla panoksellaan.